Според ГЕРБ-СДС съдебна реформа не се прави с декларация, а със

...
Според ГЕРБ-СДС съдебна реформа не се прави с декларация, а със
Коментари Харесай

Биков: Безразлични сме към декларацията за оставката на Гешев, съдебна реформа не се прави с декларации

Според ГЕРБ-СДС съдебна промяна не се прави с декларация, а със законопроекти - не виждаме признаци за такива. Склонни сме да участваме в диалози за такива промени, в случай че те вземат решение системи проблеми, а не целят да махнем едните и да сложим наши хора. Това не е редовно решение на казуса в правосъдната власт. Това съобщи пред публицисти депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков. 

Безразлични сме към декларацията на Политическа партия с искане за оставка на Гешев, тъй като тя не прави измененията, сподели още той. 

" Това не е работа на Народното събрание, в случай че решим да съблюдаваме разделянето на управляващите ", отговори Биков на въпрос за желаната оставка на обвинител номер 1.

Лозунги не можем да поддържаме, а законопроекти. Нека седнат и да напишат нещо най-сетне! 

" Управлението има потребност от спешен ПР, а през днешния ден изтича периода за следващия разбор на държавното управление за цените на тока ", счита депутатът от ГЕРБ.

" Декларацията за " необяснимите благосъстояния на някогашния премер " беше зле написана, да ни викнат за помощ. Богатства може да има в арабските страни ", приключи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР